Avís legal i condicions d'ús

(Última actualització 10 de desembre de 2022)

T'informem de tot el relacionat amb la legalitat, polítiques i condicions d'aquesta web, segons les lleis que regulen les relacions entre el prestador de serveis (AFAP) i els usuaris (és a dir, tu), que són:

La nostra intenció és explicar-te com gestionem i emmagatzemem la informació personal que ens facilites a través de la nostra web, així com les condicions generals que regulen el funcionament correcte de la mateixa. T'informarem de tots els drets que tens com a usuari i les obligacions, amb la finalitat de garantir-te tots els teus drets i que a més et permetin interactuar amb aquesta web de manera segura i legal. Si tens algun dubte pots contactar amb nosaltres a través de la nostra web, email o telèfon que t'indiquem més a baix.

1.- A qui pertany la web d'AFAP

La nostra web www.afapedreguer.com és propietat de:

 • Vicente Carrió
 • CIF: 52785956J
 • Adreça: Espai Cultural, C/ Mestre Serrano 31 baix · 03750 PEDREGUER (Alacant) · ESPANYA
 • Telèfon de contacte: 966469335
 • Email: afapedreguer arroba gmail punt com

 

1.1.- Responsable de les dades i contacte

Tota la informació que ens envies es rep en la Seu d'AFAP.
La persona encarregada de gestionar-la és:

 • Vicente Carrió
 • DNI: 52785956J
 • Email: afapedreguer arroba gmail punt com

El tractament de les dades que ens facilites a través d'aquesta web t'ho expliquem en la nostra Política de privadesa.

2.- Condicions generals

Les nostres Condicions serveixen per regular l'ús de la web www.afapedreguer.com. Quan s'accedeix a qualsevol secció de la web adquireixes la condició de “Usuari”, i com a usuari és important que coneguis les condicions i les teves obligacions pel que fa al correcte ús de la nostra web:

 • Et compromets a utilitzar aquesta web, els seus serveis i continguts complint amb la legislació vigent, la bona fe i l'ordre públic.
 • No utilitzaràs la web amb finalitats il·lícites, nocius o que puguen causar qualsevol tipus de problema o perjudici o bé impedir el normal funcionament de la mateixa.
 • Et compromets a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de les entitats que representen a la web (Ajuntament de Pedreguer i AFAP) o a tercers. De la mateixa manera has de comprometre't a no danyar, inutilitzar o sobrecarregar www.afapedreguer.com, impedint de qualsevol forma que es pugua utilitzar aquesta web de forma normal.

Pel que fa als continguts d'aquesta web:

ESTÀ PERMÉS:

 • La reproducció o distribució total o parcial, sempre que sigua amb finalitats informatives, és a dir, donar a conèixer els esdeveniments, activitats i notícies que apareixen a la nostra web, SEMPRE CITANT LA FONT DE REFERÈNCIA, és a dir, www.afapedreguer.com i en cas que fora necessari, referenciar l'enllaç complet del contingut que s'està citant.

 

NO ESTÀ PERMÉS:


 • La reproducció, transformació o distribució total o parcial, si és amb finalitats lucratives o d'alguna altra índole que no sigua la citada més amunt (finalitats informatives).
 • Qualsevol alteració i divulgació del contingut d'aquesta web que perjudique la imatge de la mateixa, de les entitats a les quals pertany (AFAP i Ajuntament de Pedreguer) o dels autors del contingut original.
 • La seva utilització per a finalitats comercials o publicitaris.

 

Tingues en compte que mitjançant aquestes Condicions Generals no se cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial referent a la web www.afapedreguer.com ni sobre cap dels elements que ho formen (contingut i gràfic). Davant qualsevol dubte t'aconsellem que contactes primer amb nosaltres a través del nostre email: afapedreguer arroba gmail punt com

3.- Finalitat de la web: per a què s'ha creat

www.afapedreguer.com s'ha creat amb la idea de fomentar l'afició a la fotografia i al vídeo. A través de la mateixa volem tindre al dia a tots els usuaris i compartir les activitats que realitzem, notícies d'interés, concursos, etc. Com a associació que som no pretenem gens d'interés econòmic amb aquesta web, sinó que actuem de bona fe i portant aquest projecte avant amb la il·lusió de que siga útil per a tots. La quota de socis i el cobrament de les activitats que es realitzen (quan són de pagament) es destina a subvencionar aquestes activitats, al pagament del hosting i manteniment d'aquesta web, a la compra de material fotogràfic i de vídeo per a l'ús de socis, etc. De moment NO S'EFECTUA CAP COBRAMENT A través D'AQUESTA WEB, si en un futur canviem això t'ho farem saber.

4.- Seguretat a la web

Tingues en compte que les dades personals que ens puguis facilitar a través de www.afapedreguer.com s'emmagatzemen en una base de dades i es gestiona per Vicente Carrió, qui ha adoptat totes les mesures tècniques, organitzatives i de seguretat necessàries per garantir la confidencialitat i integritat de la informació emmagatzemada, d'acord amb l'establert en la normativa vigent en protecció de dades.

Igualment totes les dades transmeses són xifrats gràcies al protocol HTTPS, garantint les millors condicions de seguretat per la mantindre la confidencialitat dels usuaris.

També hem adoptat totes les mesures de seguretat adequades per detectar l'existència de virus i qualsevol altre tipus d'atac. De totes formes hem d'alertar als usuaris que és impossible garantir al 100% la seguretat pel que fa a l'existència o no de virus i d'altres elements que puguen interferir i danyar tant nostra web i els equips informàtics d'AFAP i els usuaris de la web, per això recomanem als usuaris que instal·len antivirus tant en ordinadors com en dispositius mòbils per garantir al màxim una navegació segura en internet.

4.1- I si detecte problemes en aquesta web?

En cas de qualsevol conflicte o problema a l'hora de visitar nostra web el més ràpid és contactar amb nosaltres directament per resoldre-ho. No obstant et deixem el link d'accés a la plataforma de resolució de litigis que ofereix la mateixa Comissió Europea:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=es

5.- Drets de propietat intel·lectual i industrial

La totalitat d'aquesta web, és a dir, textos, programació, continguts (incloent el disseny, maquetació i presentació dels mateixos), fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d'autor i altres drets legítims registrats, seguint els dictàmens dels tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d'Espanya. Referent al contingut d'imatges i vídeos, les mateixes han estat obtingudes lícitament, bé sigua a través de domini públic, o material fotogràfic que els socis o nosaltres mateixos hem creat, etc. (obtenint els permisos necessaris dels autors).

Si creus que s'ha produït una violació dels teus legítims drets de propietat intel·lectual per haver usat un determinat contingut en aquesta web, hauràs de contactar amb nosaltres a través de l'email afapedreguer arroba gmail punt com indicant:

 • Les teves dades personals (si eres el titular dels drets que presumptament s'han violat), o els de la persona que et representa (en cas que la reclamació la faça un tercer que no sigua el titular dels drets).
 • Assenyala'ns els continguts que segons el teu judici han sigut objecte de violació dels drets de propietat intel·lectual i indica'ns la seva ubicació a la web. Hauràs de presentar igualment l'acreditació que demostre que els drets sobre aquest contingut són teus o del teu representat juntament amb una declaració expressa que tu et responsabilitzes de la veracitat de la informació que ens has fet arribar en la teva reclamació.

En el cas que hàgem comès alguna violació dels teus drets de propietat intel·lectual (et podem assegurar que no ha sigut intencionada) desitgem resoldre-ho de la millor manera possible, per això estarem encantats d'escoltar-te i buscar una solució al problema.

6. Enllaços externs (cap a altres webs o des d'altres webs a aquesta mateixa)

En el cas d'enllaços externs a altres webs aquests tenen com a finalitat complementar la informació que oferim. Els enllaços que provinguen d'altres webs i que redirigeixin a la nostra poden escapar al nostre control, ja que nosaltres no som els propietaris d'aquestes webs, tampoc implica necessàriament que existeixen relacions entre www.afapedreguer.com i el propietari de la web que ens ha enllaçat, ni que aprovem o acceptem els seus serveis, condicions o continguts.

En tot cas www.afapedreguer.com no es responsabilitza del que pugua ocórrer-li a l'Usuari (malware, virus, etc.) a l'hora de dirigir-se a aquests enllaços. De totes maneres sempre enllacem a webs de confiança precisament per evitar aquest tipus de problemes.
Si has detectat que algun dels enllaços que apareixen en aquesta web presenta algun problema per favor avisa'ns immediatament per eliminar o canviar l'enllaç i resoldre-ho al més aviat possible.

7.- Exclusió de garanties i responsabilitat

www.afapedreguer.com i els seus representants no atorguem cap garantia ni ens fem responsables, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que pogueren originar-se en les següents circumstàncies:

 • Falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la nostra web i continguts.
 • Existència de virus, malware, programes maliciosos o nocius en els continguts.
 • Ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal.
 • Falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat o disponibilitat dels serveis que poguéssim oferir en aquesta web i que estiguin prestats per tercers.
 • Danys que pogueren provindre de l'ús il·legal o indegut d'aquesta web.

8.- Llei aplicable i jurisdicció

Les relacions entre www.afapedreguer.com i els Usuaris es troben amb caràcter general sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals d'Alacant (Espanya).

Fuse

Espai Cultural · C/ Mestre Serrano 31 baix · 03750 Pedreguer (Alacant)

Suscríbete a nuestro newsletter / Subscriu-te al nostre newsletter
Copyright © AFAP
Diseño/disseny CREA1STUDIO