Jurat VI concurs fotogràfic Vila de Pedreguer 2020-21

El jurat de la VI edició ha estat compost per:
Mónica Murillo

MÓNICA MURILLO

La seua vida sempre ha estat vinculada a la fotografia per mitjà de son pare. La major part de la seua infància va estar envoltada de negatius, diapositives i cambres fosques. Encara que no li sorgira aquesta passió a una edat primerenca, va acabar emergint allà pel 2017, convertint la fotografia en el seu mitjà d'expressió i en part de la seua vida quotidiana.

Ha realitzat col·laboracions i entrevistes per a diferents mitjans com a Carrete Street, Eye Photo Magazine, Progressive-Zine o Fotokalea entre altres. Destaquen la "Píldora de Calle" (entrevista) en la web del col·lectiu "La Calle es Nuestra®", la col·laboració en el llibre "Fotografía de Calle" de Jota Barros o el projecte "Miradas Adentro" juntament amb altres 18 fotògrafs. També ha obtingut diversos premis en concursos fotogràfics com el Fotoedib en 2018 (2ª clasificada), el Street Photography organitzat per Blipoint en 2019 o el V Vila de Pedreguer en 2019; ha guanyat en dues ocasions en el calendari de Fujifilm a Espanya (2019 i 2020) i ha sigut instagramer del mes de març de Fujifilm 2020.

La fotografia de carrer és la que més practica, encara que està en procés de desenvolupar la seua mirada personal també en altres disciplines. Pots veure el seu treball accedint a la web www.monicamurillo-photo.com

logo instagram @moni_murillo_street

NATXO FRANCÉS

Comença a treballar de fotoperiodista en 1992 a Diario 16. Des de llavors ha col·laborat en diferents publicacions com Tiempo, Nat i Interviú, els diaris El País, El Mundo, Valencia Plaza, Levante, Las Provincias, i institucions com l’Ajuntament de Gandia i l’Institut Valencià de la Música. Ha impartit nombrosos cursos de fotografia en el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València, l’Escola Politècnica Superior de Gandia, la Universitat Popular de Gandia i diversos municipis de la província de València. Ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives en distitntes ciutats de l’Estat espanyol.

Va ser membre fundador, juntament amb Pep Aparisi, Francesc Vera i Xavier Mollà, el FEG (Foto Espai Gandia), dedicada inicialment a l'organització d'exposicions i activitats fotogràfiques, i que en l'actualitat publica la Col·lecció Efímer, llibres dedicats a la fotografia d’autor.

En l’actualitat treballa com a a fotògraf freelance per a l’Agencia EFE, l’Ajuntament de Gandia i continua impartint diversos cursos de fotografía digital.

logo instagram @natxofrances

Natxo Francés
José Emilio Sancho

JOSÉ EMILIO SANCHO

Comença en la fotografia l'any 1988 a partir de la constitució de l'Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats (A.F.C.A.) de la qual va ser soci fundador.

A través de cursos de fotografia que organitza la pròpia associació aprén la tècnica fotogràfica del revelat i positivat. Perfecciona el seu coneixement en tallers impartits per Toni Catany, Jean Pierre Amar, Miguel Oriola i Antonio Tabernero a Tarassona Foto i al llarg d'aquests anys pels fotògrafs que han passat pel Festifoto d'AFCA. L'apassiona la fotografia urbana i de reportatge social.

Durant els anys noranta participa en nombrosos concursos on aconsegueix premis a Aldaia, Utiel, Oliva, Nules, Cullera, Almenara, Paterna, Arlanza, Almassora, L’Alcudia de Crespins i Canals. Ha publicat fotos en guies turístiques i va participar en l'edició del llibre “El foc i la roda del temps”. Va realitzar una exposició individual titulada “El calor del foc” sobre les festes patronals de Sant Antoni de Canals l'any 2003, així com diverses exposicions col·lectives en l'Associació Fotogràfica de Canals a Ontinyent, Gandia, Figline Valdarno (Itàlia).

Va ser president de la Federació Valenciana de Fotografia, i en aquests últims anys es dedica a exercir la presidència de l'Associació Fotogràfica de Canals i a participar en les seues activitats.

Fuse

Espai Cultural · C/ Mestre Serrano 31 baix · 03750 Pedreguer (Alacant)

Suscríbete a nuestro newsletter / Subscriu-te al nostre newsletter
Copyright © AFAP
Diseño/disseny CREA1STUDIO